AJÁNLATKÉRÉS

A rendelési folyamat burkolatok esetén árajánlatkéréssel kezdődik, hiszen a beérkezési időt és az esetleges szállítási költséget csak a rendelni kívánt mennyiségek és a pontos szállítási cím ismeretében tudjuk megadni. Ezért kérjük, hogy küldje el nekünk a kiválasztott termékek nevét, mennyiségét és igény esetén a szállítási címet és az Ön elérhetőségét itt: Árajánlat, megrendelés

Vagy emailben Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre.

Árajánlatunkban a szükséges mennyiségeket egész dobozra felfelé kerekítjük, megadjuk a termékek beérkezési idejét és a szállítási lehetőségeket. 

Az árajánlat kérésre rövid időn belül válaszolunk, vagy telefonon felvesszük önnel a kapcsolatot. 

Az ajánlatkérésnek az alábbi információkat kell tartalmazni.

- termék neve

- termék mennyisége

- szállítás módja: személyes átvétel vagy kiszállítás 

- vevő pontos elérhetősége (telefonszám, email)

 
MEGRENDELÉS ELINDÍTÁSA

Amennyiben szeretné a termékeket megvásárolni, a megrendelés elindításához jellemzően 50% előleget kérünk. A megrendelés az előleg befizetésével válik érvényessé. Előlegre azért van szükség, mert a burkolatok egyedi terméknek minősülnek, mivel egyedi szín és méret kóddal rendelkeznek. 

Ez nem reprodukálható, így ezeknek a termékeknek a visszavétele vagy cseréje nem megoldható. Az előleg kifizetésével Ön lemond az elállási jogáról.

 

RENDELÉS FOLYAMATA

A megrendelést minden esetben vissza igazoljuk és a termékek beérkezéséről tájékoztatjuk. Amennyiben kért házhozszállítást, ennek pontos módját és időpontját logisztikus kollegánk egyezteti Önnel.

Közvetlen telefonszám: +36 30/141-1991 (legyen kattintható)

 

ÁTVÉTELI MÓDOK, HÁZHOZSZÁLLÍTÁS, FIZETÉS

Budapesti üzletünkben (15.kerület Régi Fóti út 67./B.) történő személyes átvétel mellett lehetőség van a termékek házhozszállítására is. A házhoz szállítást vállaljuk belföldön, Magyarország teljes területén és egyedi ajánlatkérés alapján külföldre is. A szállítási költség a megrendelt áru mennyiségétől és a megrendelés helyétől függ. Amennyiben a termék súlya nem haladja meg a 30 kg-ot (például: csaptelepek, dekorok), futárszolgálattal is ki tudjuk szállítatni a megrendelt árut, ennek költségéről telefonon tudunk információt nyújtani.

Burkolatok esetében a házhozszállítás üzletünk kisteherautójával, vagy a Magyar Postával ZRT.-vel történik. 

A végösszeg előleggel csökkentett, fennmaradó része telephelyi átvétel esetén kézpénzzel, kártyával vagy előre utalással rendezhető. Házhoz szállítás esetén mindig előre utalással fizetendő.  Számlaszámunk az általunk adott árajánlatban megtalálható.

 

Mivel minden képernyő más és más és alapvetően gyári termék- és enteriőr képekkel dolgozunk, a weboldalon megjelenített termékek színárnyalata eltérhet a valóságtól. Emellett a kerámia gyártás egyediségéből adódóan - minden gyártás különböző színtónusú – a mintalapok és a rendelt burkolatok közötti kismértékű különbség elfogadott.