Április elején kinyílnak a terasz ajtók és életterünk egy újabb közeggel bővül. Itt is, mint mindenhol a burkolat minősége mellett az esztétikum és a telepítés módja is nagyon fontos. Hiszen hidegburkolat borítja a kültéri életterünk jelentős részét, visszaköszön az erkélyen, a teraszon – padlón és falon egyaránt, a medence mellett és akár a kertben is.

Fontos, hogy élettereink egymással harmóniát alkossanak, így remek megoldás, ha a beltéri nappali burkolatot, szinte a nappali egybefüggő folytatásaként visszük tovább. Ebben az esetben érdemes olyan burkolatot választani, ami illeszkedik a belső terek otthonos érzéséhez, emellett jó technikai paraméterekkel bír a kültéri felhasználáshoz, azaz fagyálló és jó a kopásállósága. Kínáltaunkban ilyen fahatású lapok nagy választékban megtalálhatók. Egyik kedvencünk, a képen látható Ragno Woodmania kollekció. Élethű erezet és lágy árnyalatok játékossága jellemzi, ami elérhető csúszásmentes felülettel is.

A természetes kövek felé fordulva ismét nagy népszerűségnek örvendenek a moduláris rendszerben burkolható valódi kő hatású burkolólapok. A Rondine Terre D’Otranto kollekciót a salentoi homokkő inspirálta, ezzel is kellemes melegséget, mediterrán hangulatot csempészve otthonunkban.

Ugyanakkor a hideg, szürke, beton hatású burkolatok ma a legnépszerűbbek a vásárlók körében.
A CRZ64 Chandra termékcsaládjában a többféle szürke árnyalat közül választhatunk. A letisztult, egyszerű minta csúszásmentes, de sima felülettel párosul, ami tökéletes terasz burkolattá teszi ezt a kollekciót a minimalista stílust kedvelők körében.

Ha kültéri burkolólapokról van szó, mindenképpen szót kell ejteni a 2 cm vastag greslapokról. Hazánkban még újdonságnak számítanak, de a sokoldalúságuknak és a telepítési lehetőségek sokszínűségének köszönhetően egyre inkább népszerűek.

Ezekről az innovatív megoldásokról következő blogbejegyzésünkben olvashattok!

Az említett hidegburkolat kollekciókon kívül számos más, piacvezető gyártó termékei is megtekinthetők bemutató termünkben, ahol hozzáértő csapatunk várja Önöket!