Az évek óta nagy népszerűségnek örvendő, Olaszországban megrendezett nemzetközi Cersai burkolatkiállításon évről évre felsorakoznak a legnagyobb, legnevesebb burkolatgyárak újdonságai. 

Mi pedig minden évben ugyanakkora izgalommal és várakozással látogatjuk meg e neves eseményt, hogy elhozhassuk Nektek a legújabb kincseket.

E heti cikkünkben a Realonda bámulatos újdonságaival készültünk - de hamarosan követi további két másik nagyszerű gyártó újdonságainak bemutatása. Érdemes tehát követni cikkeinket, hogy ha képbe szeretnétek kerülni a legújabb trendekkel, innovációkkal a hidegburkolatok világából…

Az idei újdonságokat bemutatandó cikksorozatunk első részében 5 gyönyörű, új kollekciót, több stílus – és dizájnbeli inspirációt, valamint egy forradalmi újdonságot hoztunk el Nektek az anyagtechnológia terén. 

Ami a látványt illeti: az idei újításokkal a fiatalos, romantikus trendek vagy a vintage, vidékies hangulat nosztalgikus élményeit eleveníthetjük fel a kisméretű, sokszög formában vágott, színes vagy fekete-fehér lapocskákkal, melyeket egészen sokszínűen és sokoldalúan felhasználhatunk a környezetükben.

01 RELONDA CARNABY BLACK

Természetesen a formák és minták mellett a textúrákon is legalább akkora a hangsúly: a korábbi években feltörekvő régi nagy klasszikus, a márványminta, az elegáns kövek textúrája továbbra is nagyon népszerű. Olyannyira, hogy ezek formátuma, mérete, minta és színváltozatai, akár a csillagos ég: megannyi formátumban és dizájnban beszerezhetünk márvány mintás burkolatokat, sőt lehetőségünk nyílik a különféle méretek, formák egyedi kombinálására is. 

07 RELONDA VENATO MODULAR PUBLICO

A spanyol Realonda fal- és padlóburkolatok kifinomult és karakteres dizájnnal rendelkeznek. 

A nagyszabású Cersai burkolatkiállításon is bemutatásra kerülő, legújabb kollekcióikat láthatjátok, ha tovább olvastok, és ezzel kapcsolatban máris két kiváló hírünk is van: 

 

Az egyik, hogy ezek az új kollekciók már nálunk is elérhetők, megtekinthetők!

 

A másik jó hír pedig a termékek egyedülálló, innovatív technológiája, melynek köszönhetően extra higiénikusak, antiallergén és környezetbarát megoldásokat tesznek lehetővé belső tereinkben. Bátran ajánljuk őket kisgyerekes családoknak, időseknek, betegeknek, allergiásoknak, vagy egész egyszerűen csak azoknak, akik nem szeretnek túl sok felesleges időt és energiát szánni otthonuk napi takarítására. 

 

Dinamikus karakterek, geometrikus formák és minták, 24 órás antibakteriális hatás – ez a Realonda legújabb innovációja az idén!

 

De nézzük meg mindezt kicsit részletesebben, hogy pontosan mit is jelent ez? 

 

Aktív technológia, antibakteriális burkolatok: 

A Realonda újdonságai azonban nem csak higiénikusak, hanem egyúttal szemet gyönyörködtetőek!

Az ACTIV by Realonda egy több családot is átfogó, egyedülálló gyűjtemény, egy igen széles paletta, melyben sok közös motívum is fellelhető, ám ami a leginkább összefogja és átfogja mindezt, az maga a speciális anyagtechnológia, ahogyan ezeket a burkolatokat készítették!

Az új antibakteriális technológiát kifejezetten kerámia felületekhez fejlesztették ki, melynek lényege egy valódi ezüstionokat tartalmazó pajzs, amelyet a burkolólapokba építenek. Ez a különleges felület, védőréteg a baktériumok és más káros mikroorganizmusok akár 99,9% -át is eltávolítja a felületről. Ennek eredményeként pedig a padlólapok és a falicsempék is folyamatosan védettek, higiénikusak a nap 24 órájában, s így számunkra is rendkívül megkönnyítik a takarítási teendőinket, és azt a fáradozásunkat, hogy lehetőleg mindig higiénikus és biztonságos környezetet teremthessünk családtagjaink, szeretteink számára. A Realonda újdonságaival a higiénia és tisztaság megteremtése jóval egyszerűbb és biztonságban lehetünk az egész lakásban vagy intézményben – már ami a falakat és a padlót illeti…

Ezeknek az adalékanyagoknak (melyek gátolják a mikrobák növekedését) a termékekbe történő beépítésével a gyártás kezdeti szakaszában egy ún. ACTIV felületet hoznak létre, amely garantálja az állandó antimikrobiális és antibakteriális hatást, bármilyen fényviszonyok mellett! 

A felület pedig nem csak kivételesen tiszta, de extrém tartós és ellenálló is lesz ennek köszönhetően: ez a speciális anyagösszetétel ugyanis képes örökre megakadályozni és gátolni a patogén mikroorganizmusok növekedését, csökkentve az amortizációt, a fertőzések lehetőségét és hozzájárul az egészségesebb, a gazdaságosabb és környezettudatosabb élet, élettér kialakításához.

A Realonda innovációja, tehát ez az ACTIVE réteg, egy új antibakteriális technológia kerámia felületekhez. Ebből az anyagból pedig máris napvilágot látott egy komplett család, kollekció, melynek egyedi, vizuális hatásai is önmagukért beszélnek. A család alábbi 5 eleme, melyeket lentebb olvashatsz és láthatsz a fotókon, már nálunk is ki vannak állítva! 

Nézzük most meg ezeket a modelleket egyenként is!

08 RELONDA VENTAO DARK MARBLE VENATO STRIP BANY scaled

Kerala – az egyszerre dekoratív és harmonikus belső illetve külső terek megálmodóinak

 

A Realonda Kerala Aqua 28,5x33 cm-es hexagon alakzatot formáló trendi járólap igazán dekoratív és fiatalos látványt nyújt bármely térben, legyen az konyha, fürdőszoba, étkező vagy akár egy trendi nappali és terasz: a matt, fagyálló, stilizált járólapot illetve falicsempét elképesztően sokoldalúan felhasználhatjuk az otthonainkban.

04 RELONDA KERALA

Bátran ajánljuk mi is Nektek a lakásban bárhová, falra és padlóra egyaránt!

 

03 RELONDA KERALA AQUA

Carnaby – izgalmas és sokoldalú, trendi haxagon formák

Pallaszcsempe

Realonda Carnaby

Hatás
Cementlap
különleges forma
Termék részletes adatai

Pallasz Csempe

A Carnaby kollekció szintúgy egy izgalmas és sokoldalú csempe: ezek a beltéri, szatén felületi textúrával rendelkező hexagon formájú 28,5x33 –as gres lapok szintúgy alkalmasak a falak, illetve a padló burkolására is. 

02 RELONDA CARNABY BLACK

Venato és Bardiaglio – a márvány eleganciája minden formában és stílusban

 

A moduláris Bardiglio sorozat egy elegáns márvány, amely több négyszögletes és négyzet alakú, egymással jól kombinálható formátumban került a piacra. 

06 realonda venato venato deco dark 28 5 33 2

 

Meleg és harmonikus tereket alkothatunk, tervezhetünk a sorozattal, melynek kreativitását még tovább fokozhatjuk egy szintén márvány textúrával.  

05 RELONDA VENATO DECO DARK resultado

 

Sőt, ezúttal hexagon csempe formában és különleges, fekete vagy szürke körvonallal díszített egyedi újdonsággal, a Venato kollekció különleges dekor hatású greslapjaival.

 

09 RELONDA VENATO DECO GREY resultado

A Bardiglio sorozat egyes dekorjaival és stílszerű lerakási módozataival még egy korabeli vidéki stílusú padlót is megtervezhetünk, abszolút a mai kor igényeihez és elvárásaihoz igazodva!

13 RELONDA BARDIGLIO

Agra – íme, egy újabb márványmintás hexagon, mely ráadásul fagyálló és matt…

A Realonda Agra formátumában szintén hozza a többi kollekcióból már megszokott 28,5X33 centiméteres hexagon formát, szintén a fehér és a vele kontrasztos fekete és szürkeárnyalatos márványmintákkal.

Konyhafalak, vagy a fürdőszoba falai és padlója, de akár még a nappali, vagy a vele egybenyíló terasz és annak lépcsője is bátran burkolható ezzel a modern és kreatív családdal, mely még a többi, fentebbi modellel is kompatibilis lehet. 

12 RELONDA AGRA 28 5x33

Elazig – a modern geometria, a klasszikus színvilág, és a keleti ornamentikus díszítések egyedi találkozása

Ismét egy nagyon egyedi, mégis a többi elemmel remekül harmonizáló, ritmizáló burkolatot láthatunk ezúttal, a kollekciótól már megszokott stílus és méret: 28,5x33 cm-es greslapok fekete, fehér szürke, márvány illetve kontúrmintákkal vegyesen. 

14 Relonda Elazig

Sőt itt még a geometrikus jegyek is váltakoznak lágyabb, ornamentikus díszítésekkel. És hogy mindez egyszerre még sem lett túl sok, arról az alábbi képeken (vagy nálunk, a szalonunkban élőben!) magad is meggyőződhetsz…

15 Relonda elazig 285x33 3

Tetszettek a fentebb bemutatott újdonságok? Akkor várunk szeretettel üzletünkben, ahol már ki is vannak állítva ezek és még számos további újdonság, hogy otthonod akár a legforróbb trendek, a legmodernebb innovációk szerint születhessen újjá!

16 RELONDA marble hexagonal mix 510x397

Ehhez pedig minden segítséget megkapsz tőlünk: a Pallasz Csempe készséges munkatársai kiváló szaktudásukkal, remek ötleteikkel, valamint professzionális 3D Látványtervezési szolgáltatással is segítik döntésedet. Ráadásul nem csak a fürdőszoba, hanem akár a teljes otthonod kialakításához, burkolásához meglelsz nálunk minden fontos és kiegészítő terméket, legyen az konyha, nappali, terasz vagy előtér…