és leginkább persze Rólad, kedves, új fürdőszobára vágyó Olvasó!

Rólad, aki egy ízléses, igényes, megfizethető és hazai viszonylatban, akár kis térben is megvalósítható, kortárs fürdőszobát vagy éppen konyhát szeretnél…

 

Vagy éppen előszobát, erkélyt, teraszt vagy üzlethelyiséget burkolatnál? Nálunk ez esetben is jó helyen jársz, hiszen komplex hidegburkolat-bemutatóterem lévén – e helyiségek burkolására is szuper megoldásokat találsz!

De miért is válassz bennünket?

Ha nincs időd sokáig olvasni és tanakodni, akkor csak röviden pár dolog,
amit mi tudunk adni számodra:

  • 20 éves szakmai múltunkból adódó kompetencia, hozzáértés 
  • ügyfélcentrikus, ügyfélbarát hozzáállás 
  • komplex segítségnyújtás és problémamegoldás
  • teljes szolgáltatás a tervezéstől a kiszállításig
  • személyre szabott tanácsadás, 3D látványtervezés, és persze
  • széles, minőségi termékkínálat - nálunk egyben mindent megtalálsz, mind otthonod, üzleted, teraszod vagy kerted hidegburkoláshoz, mind pedig a fürdőszobád komplett berendezéséhez.

 Nos, ezek lennénk mi, egészen dióhéjban!

Ám, ha van kedved, időd tovább olvasni, akkor lássuk mindezt kicsit bővebben:

Cégünk egy kisebb, családias hazai vállalkozásként az ügyfélcentrikus megoldásokra helyezi a hangsúlyt. 

20 éves szakmai múltunkkal és immár 4 éve megnyitott kellemes hangulatú, jól felszerelt bemutatótermünkkel hisszük, hogy tudunk segíteni mindenkinek a szép, látványos, modern, ugyanakkor praktikusan funkcionáló fürdőszoba kialakításában! 

A mindenki számára elérhető luxus

Célunk, hogy az álom fürdőszoba (vagy konyha) mindenki számára elérhető legyen!

Akkor is, ha lakásod egészen pici, a terek finoman szólva sem tágasak, a berendezéssel sakkozni kell, hogy minden fontos dolog beférjen… 

Vagy akkor, ha tereid elég tágasak, de szeretnénk okosan kihasználni azokat.

És persze akkor is, ha különleges adottságú terekkel rendelkezel, amiről elsőre azt gondolod, hogy ezt képtelenség lesz jól berendezni, mert… túl keskeny… túl hosszú… túl alacsony (pl. tetőtéri) …túl sötét (ablaktalan), és úgy egyáltalán: nem illik bele semmi sem!

Nos, ilyenkor tud nagyon jól jönni egy 3D látványterv, egy hozzáértő, segítő kéz – hiszen lehetetlen, mint olyan számunkra nem létezik!

Csapatunk folyamatos képzésben részesül, így a hozzáértő, szakszerű segítségnyújtás és tanácsadás alapvető a részünkről, hiszen az a célunk, hogy Te elégedett legyél a végeredménnyel. Igyekszünk végig fogni a kezedet a teljes folyamat alatt – a tervezéstől az anyagok, termékek beszerzésén át az ajtódig történő kiszállításig, egyfajta teljes problémamegoldást kínálva a vásárlási döntésben, mert a hosszú évek alatt azt tapasztaltuk, hogy az új, a szép megálmodása után a kedves felújítani vágyók a „hogyan”-nál akadnak meg. Az már megvan, mit is szeretne, mire vágyik – de hogyan lehet ezt majd megoldani, nálam? 

Profi szakemberek, igényes, széles és sokoldalú termékpaletta

Mivel értékesítőink profi szakemberek és lakberendezőkkel is dolgozunk együtt, ez biztosan nem lehet akadály!

Interaktív 3D látványtervezési szolgáltatásunk legnagyobb előnye pedig, hogy még idő előtt betekintést enged, hogy akár Veled együtt, közösen, születhessen meg az általad elképzeld álomból majd a valóság.

(Persze, a kellemetlen, realista kijózanodás nélkül: ugyanis egy 3D látványtervben – szerencsére még a vásárlás és beépítés előtt – kiütköznek a hibák, így el lehet kerülni az olyan banális tévedéseket, mint hogy ne tudd kinyitni a zuhanyzó ajtaját a mosdótól, vagy biztosan beférjen a kád és a WC. Mert ilyenek bizony elő tudnak fordulni, ha valaki laikusként csak úgy maga, az internetről összevadászva a különböző dolgokat, tervezi meg otthon a saját fürdőszobáját…)

És végül, de ne utolsósorban: Nálunk nem csak hozzáértő és segítő kezekre, kreatív elmékre lelsz, hanem ragyogó termékekre, széles választékra is, melyekből aztán tényleg szinte bármilyen elképzelés meg tud valósulni!

Folyamatosan bővülő kínálatunkból a legnagyobb lengyel, olasz és spanyol gyártók termékei közül válogathatsz, egy egészen széles palettából, a dizájn és luxus termékektől kezdve az egészen egyszerű, populáris kollekciókig. Bármilyen átfekvésben, stílusban, színben vagy anyaghatásban tudsz gondolkodni, akár a teljes beltéri, illetve kültéri enteriőr hidegburkolását illetően is!

Ha pedig komplett, teljes fürdőszobát szeretnél (nem csak burkolatot) akkor is jó helyen jársz, mert nálunk mindent egyben beszerezhetsz! A hidegburkolatokon, mozaikokon túl, a burkoláshoz szükséges összes segédanyagot (fugát, ragasztókat, vízszigetelést stb.) illetve minden mást, ami csak egy fürdőszoba fontos és lényeges kelléke: 

kádak, zuhanykabinok, zuhanytálcák, csaptelepek, szaniterek és fürdőszobabútorok komplex megoldásait!

Várunk szeretettel – hogy otthonod, és benne fürdőszobád végül egy olyan személyes térré váljon számodra, ahol öröm, élmény lesz elkezdeni, majd befejezni a napot…

Bemutató termünk címe:

1152 Budapest, Régi Fóti út 67/b.