A Pallasz Burkolat és Fürdőszoba Bemutatóterem fiatalos csapata több éves szakmai tapasztalattal oldja meg a fürdőszoba kialakításával és a hideg burkolatok kiválasztásával járó vásárlói nehézségeket. Kellemes hangulatú bemutató termünkben több mint 50 lengyel, spanyol, olasz vagy portugál gyártó minőségi és design burkolatait közül válaszhatnak ügyfeleink. Előnyünk a gyors beszerzés, versenyképes ár és az országos kiszállítás

Kínálatunkban a burkolatokon kívül szerepel minden, ami egy fürdőszoba kialakításához szükséges. Úgy, mint szaniterek, szerelvények és segédanyagok.

Bemutató termünkben lehetőség van interaktív módon 3D látványtervezésre, ami a legkorszerűbb fürdőszoba tervező programmal (Visoft) történik.

Emellett szoros együttműködésben dolgozunk lakberendezőkkel és belsőépítészekkel a megfelelő enteriőr megalkotásában és az ehhez kapcsolódó beszerzésében.

Büszkék vagyunk arra, hogy referenciáink között szerepelnek - a megszámolhatatlan elégedett magán ügyfél mellett - neves szállodák, éttermek és közületi beruházások.